/* * Template Name: Honey Post Rip * Template Post Type: post */

 

Android-gebruikers kunnen nu eindelijk alle irritante advertenties uitschakelen om sneller online te surfen.
android adblockHebt u er genoeg van om overal online advertenties te zien?

Als u een Android-gebruiker bent en er genoeg van hebt om steeds maar weer advertenties te zien, zou dit wel eens het nuttigste artikel kunnen zijn dat u dit jaar leest.

Android-gebruikers in the U.S haasten zich om een nieuwe app te downloaden die direct irritante advertenties en pop-ups verwijdert.

Tegenwoordig is het een hele worsteling om een video te bekijken, te surfen over een nieuwssite of zelfs om online te shoppen zonder dat u irritante advertenties tegenkomt.

Deze advertenties vertragen uw telefoon en verbruiken tot wel 50% van uw data.

Het goede nieuws is, dat er eindelijk een iPhone-app is die alle advertenties blokkeert om uw online surfsnelheid met tot wel 400% te versnellen.
Hebt u ooit een item op Amazon of eBay bekeken, om vervolgens de 3 maanden erna alleen maar advertenties te zien van hetzelfde product op elke website die u bezoekt?

Dat komt omdat bedrijven u tracken!

De realiteit is dat advertenties op mobiel steeds erger worden. Opdringeriger, irritanter en schadelijker.

Gelukkig is er zojuist een geweldige nieuwe app, Total Adblock genaamd, gelanceerd voor uw iPhone waarmee u het online surfen kunt versnellen door alle irritante advertenties te blokkeren en alle advertentietracking te verwijderen.

Hiermee bespaart u geld op gegevensgebruik en kunt u sneller online surfen.

Online oplichtings- en phishing-sites zijn enorm in opkomst, Total Adblock helpt u ook om beschermd te blijven door te voorkomen dat oplichtingsadvertenties worden weergegeven.

U kunt nu beginnen met genieten van videostreamingsites zoals YouTube zonder advertenties, zodat u nooit meer hoeft te wachten tot een irritante advertentie is afgelopen.

Android -gebruikers in the U.S willen nu dolgraag deze ongelofelijke app in handen krijgen, met de speciale kortingsprijs van slechts $1.99.

Klik hier voor exclusieve korting en bespaar 80% vandaag.