/* * Template Name: Honey Post Rip * Template Post Type: post */


iPhone-gebruikers kunnen nu eindelijk alle irritante advertenties uitschakelen om sneller online te surfen.

Hebt u er genoeg van om overal online advertenties te zien?

Als u een iPhone®-gebruiker bent en er genoeg van hebt om steeds maar weer advertenties te zien, zou dit wel eens het nuttigste artikel kunnen zijn dat u dit jaar leest.

iPhone-gebruikers in the U.S haasten zich om een nieuwe app te downloaden die direct irritante advertenties en pop-ups verwijdert.

Ontdek hoe u ook kunt profiteren van een advertentievrije online surfervaring, die uw online surfsnelheid met tot wel keer kan versnellen.

Tegenwoordig is het een hele worsteling om een video te bekijken, te surfen over een nieuwssite of zelfs om online te shoppen zonder dat u irritante advertenties tegenkomt.

Deze advertenties vertragen uw telefoon en verbruiken tot wel 50% van uw data.

Het goede nieuws is, dat er eindelijk een iPhone-app is die alle advertenties blokkeert om uw online surfsnelheid met tot wel 400% te versnellen.

Hebt u ooit een item op Amazon of eBay bekeken, om vervolgens de 3 maanden erna alleen maar advertenties te zien van hetzelfde product op elke website die u bezoekt?

Dat komt omdat bedrijven u tracken!

De realiteit is dat advertenties op mobiel steeds erger worden. Opdringeriger, irritanter en schadelijker.

Gelukkig is er zojuist een geweldige nieuwe app, Total Adblock genaamd, gelanceerd voor uw iPhone waarmee u het online surfen kunt versnellen door alle irritante advertenties te blokkeren en alle advertentietracking te verwijderen.

Hiermee bespaart u geld op gegevensgebruik en kunt u sneller online surfen.

Online oplichtings- en phishing-sites zijn enorm in opkomst, Total Adblock helpt u ook om beschermd te blijven door te voorkomen dat oplichtingsadvertenties worden weergegeven.

U kunt nu beginnen met genieten van videostreamingsites zoals YouTube zonder advertenties, zodat u nooit meer hoeft te wachten tot een irritante advertentie is afgelopen.

Miljoenen iPhone-gebruikers in the U.S willen nu dolgraag deze ongelofelijke app in handen krijgen, met de speciale kortingsprijs van slechts $1.99.

Klik hier voor exclusieve korting en bespaar 80% vandaag.



iPhone® is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen en regio’s.